Workshop 7 Poorten naar Wijsheid

Deze bijzondere workshop is voor iedereen die wijsheid wil verkrijgen in de inzichten van het leven. En de fases waar ze door heen gaan.

In iedere fase van ons leven gaan we door poorten (inzichten) hier zijn er 7 van en 3 graden.
Dus een mens gaat in zijn leven door 21 inwijdingen. Deze inwijdingen kan je sneller verkrijgen door er inzicht in te krijgen en er bewust van te worden.

Deze cursus is gekoppeld aan de oude tradities we gaan ten rade bij de indianen. En de wijze vrouwen die de voorspellingen in vroeger tijden deden.

Ik combineer, spiritualiteit. En de oude traditie, herken de wijsheden die ze in vroeger tijden al bezaten. Ik gebruik de hedendaagse NLP neuro linquistisch programmeren en TA transactionele analyse. En Familie opstellingen om de cursist kracht te geven.

Hieraan kan je zien waar je staat in het leven, en welke poorten je nog door moet, voor je bepaalde inzichten (inwijdingen mag ervaren).
Je wordt je bewust hoe je met bepaalde situaties om gaat in het leven, en hoe je je gedraagt. Gedrag komt voort uit de ouder ego positie, waar je zelf je eigen script op hebt gemaakt. Ook el anti besluiten. Hoe je reageert op anderen, is een onbewust gedrag die je zelf kan veranderen zodat de boodschap duidelijker kan overkomen en je niet meer laat leiden door onbewust gedrag. We gaan kijken naar de obstakels in je leven en de triggers en hoe je er beter mee om leert gaan met angst, boosheid, irritatie, verdriet en je bewust wordt dat je er anders op kan reageren zodat je er balans en rust voor terug ontvangt.

Verder gaan we naar jouw talenten kijken waar we deze sterker kunnen maken.

Tijd:
Locatie: 
Investering: €
(inclusief koffie, thee, lunch en handmanual)

Inschrijven via:
Facebook Messenger
 shoshona.uk@gmail.com 
contact formulier,
bellen is sneller 06-51927299