huiskamer avond

Een gezellige avond met vrienden bij U thuis. Er wordt een thema avond gegeven en op maat voor U gemaakt. Iedereen krijgt zijn eigen boodschap mee.

Wat houdt dit in:

Ik kom bij U thuis een spirituele avond verzorgen. Of dit nu persoonlijke readingen zijn, foto lezen, tarot leggingen, contact met overledenen of een Mini Workshop het is allemaal mogelijk. Door de gemoedelijke sfeer bij U thuis zal iedereen zich ontspannen en de mooiste readingen mogen tot stand komen. Eng? nee hoor er komt niets aan bod wat jij niet wilt.

Discretie

Mocht het zo zijn dat er iets naar voren komt waar discretie is vereist, dan zal ik je even apart nemen of aangeven dat dit niet openbaar wordt gemaakt waar eventueel vreemden bij zijn. 

We beginnen om tussen 19.00 en 19.30 uur en in een ontspannen sfeer stel ik mijzelf even voor en geef een korte uitleg wat jullie mogen verwachten.
Om 21.00 uur houden we een koffie/thee break.
Daarna vervolgen we de avond en sluiten rond 22.30 uur af.

U als gastvrouw ontvangt een leuk spiritueel presentje. 

Voor degene die op dezelfde avond een huiskamer avond boekt zal er een cadeau bon beschikbaar worden gesteld, die voor vele doeleinden ingezet kan worden.  Bijvoorbeeld een reading in de praktijk of een weldadige massage behandeling of healing, hotstone massage, of één van de andere therapieën, daar waar jouw behoefte op dat moment naar uit gaat. Het kan ook doorgegeven worden aan iemand die een reading hard nodig heeft en hierdoor korting krijgt op een consult.

De kosten voor deze avond zijn €150,00 tot max. 10 personen.

Thema avond 

Persoonlijke reading

Op deze avond worden er persoonlijke readingen gegeven. Foto’s en Sieraden kunnen ook gelezen worden, voor jou en je vrienden. Vaak komt het voor dat, het thema wat er op het moment in je leven speelt naar voren komt en dat je daar antwoord op krijgt. Natuurlijk is het mogelijk om antwoord te krijgen op andere vraagstukken. Daarom geef ik ook meestal aan om na te denken over een specifieke vraag, waar jij antwoord op wilt. Contact met overledenen. Iedereen krijgt een contact van een overleden dierbare, iedereen krijgt een boodschap mee.

Voor deze avonden kun je contact opnemen via het contactformulier of shoshona.uk@gmail.com

Voor huiskameravonden binnen de Noordoostpolder zijn de reiskosten gratis.
Buiten de Noordoostpolder wordt er minimaal € 25,00 reiskosten berekend tot een maximum van € 50,00 

Reistijd tot een maximum van 45 minuten.