reacties

Dear Jackie. 

Didn’t get to see you at Phoenix on Sunday to say the last goodbye:( I just really wanna tell you how happy and blessed I am to get to know all of you in Findhorn. Thanks for being so kind and loving to me. And thanks for the present you gave me. I will keep them safely with me;) I will always remember what you’ve told me and the wise words you’ve said to me. You are always in my heart and when I am lonely I will remember your smile and hugs and love then I know I am not alone. I’m looking forward to see you again hopefully next year. I will work on my inner self this year and I hope next year u will see a Rita that make you proud. Miss and love you lots.

Lieve Jackie,

Ruim een jaar geleden ben ik bij je geweest.
Na afloop hebben wij afgesproken dat ik je op de hoogte zou houden, bij deze… 
Ik (vrouw,28 jr) ben in mijn leven met meerdere spirituele mensen in contact geweest. Gewild & ongewild (wel gewenst)
Zelf ben ik niet spiritueel maar weet wel dat er wel degelijk meer is als niks. Heb zelf ook te maken gehad met de prutsers in jullie gave. Dit zijn mensen die geld willen verdienen en goedgelovige mensen oplichten.
Ik was dus behoorlijk sceptisch toen ik mijn weg vervolgde naar Creil. Heel apart, je hebt in heel Nederland wel gezeten en ik moet je in Creil treffen, dit is mijn geboorte dorp. Ik had ook zeker de instelling; als dit weer zo’n prutser is, haak ik af en ga ik gewoon weg. 
Mijn houding vertelde dan ook genoeg toen wij het consult aangingen. Je begon je gesprek maar liet je daardoor niet afleiden. Mijn mening draaide al wat bij op het moment dat je me wist te vertellen dat ik in verwachting was (dit kon je beslist niet zien, voorbedachte rade… 😉 ) en ook nog eens van een meisje. Dit had ik net in dezelfde week gehoord in het ziekenhuis. Klinkt allemaal leuk maar was nog niet geheel overtuigd. Ik bedoel, dit kan nog toeval zijn. Hoe het verdere consult verliep deed mijn mening dusdanig bijdraaien dat ik hier niet te maken had met een prutser maar met een VAKVROUW!
Je vertelde mij dat mijn broer er niet meer was, mede hiervoor kwam ik naar je toe, maar ik heb niets los gelaten betreft hoe of wat. Jij wist me dat zonder storing te vertellen, wat hij deed, hoe hij was, hoe hij omgekomen is, en als klap op de vuurpijl deed jij een uitspraak die je eerst niet wou doen, mijn broer en ik drongen aan waardoor je dat wel deed. Jij zei wat mijn broer tegen mij zei over m’n vader. Mijn broer kennende, dit waren zijn houding (lachen) en woorden. Wij zijn geen doorsnee gezin met zeker geen doorsnee uitlatingen! Dit was niet Jackie die dit zei, dit was echt mijn grote broer!!
Verder heb je mij dingen vermeld over mijn verdere leven, hier laat ik niet teveel over los, maar ik kan je wel vertellen, het is allemaal uitgekomen. Tijdstippen verschillen met wat je zei, maar het was wel allemaal juist.
Betreft mijn eigen zaak, dit zou in de toekomst heel goed gaan lopen, dit is op het moment nog niet helemaal aan de orde, maar ik heb geduld… Toekomst (kan) duurt lang…
Inmiddels ben ik nu bijna een jaar moeder van de meest geweldige en prachtige DOCHTER die een moeder zich maar kan wensen… 

Jackie, ik wil je nogmaals onwijs bedanken, en wij gaan elkaar zeker nog vaker ontmoeten..

Lieve groetjes, een overtuigd persoon.

Hoi Jackie,

De afgelopen maanden heb ik stappen vooruit gezet, die ik een tijd geleden nog niet had gedurfd.
Met het zetten van die stappen, schoot jij door mijn gedachte en ik besef mij weer eens dat ik deze stappen mede dankzij jou maak.
Door de coaching/begeleiding/hulp die jij mij hebt gegeven, ben ik nu in staat de keuzes te maken die ik maak.
Je hebt mij geholpen de eerste puin te ruimen, weer te durven voelen/zijn en een beetje te vertrouwen te hebben, naar mijn angsten te kijken.
Het heeft de ruimte en het vertrouwen gegeven om verder te gaan. Nog belangrijker om de weg open te zetten en te groeien naar waar ik nu ben.
Vandaar ook deze mail:
Toen wist ik het nog niet, maar je hebt mij een basis (terug)gegeven waardoor ik de afgelopen jaren beter aan kon en de weg naar mijzelf terug heb gevonden.

Dank je daarvoor.

Hi Jackie

Thank you for staying with me I really enjoyed meeting and chatting with you – I learned so much !
Thanks also for the powerful healing session, you were right I felt energetic for a week and then had a slight dip
The feeling I get is that those issues are reflected in other aspects of my life and they are preventing me from surrendering for my highest good.
This is a very positive outcome for me – I feel that other things are unfolding and are about to happen
so thank you from the bottom of my heart.

You are indeed a beautiful and powerful woman with many talents.
It has been a pleasure meeting you.

With love and blessings from Avalon

x

Hallo Jackie

Een 5 a 6 maanden terug heb ik kennis gemaakt met u. Ik heb toen een tijdje bij u aan de tafel gezeten en u heeft me toen verteld dat ik binnen 3 maanden een vrouw zou treffen die het wel eens wezen kon. Ik zei toen tegen u als dat eens waar mocht wezen dan krijgt u bloemen van me waarop u antwoordde  stuur maar een mailtje. Het heeft een tijdje geduurd maar inderdaad binnen de drie maand tref ik een vrouwtje, heb het even aangezien maar dit kon ze inderdaad wel eens wezen. Dus daarom stuur ik u nu een mailtje om u te vertellen dat het inderdaad zo gekomen is en dat ik er heel blij met ben en de bloemen komen nog.

Vriendelijke groet 

Lieve Jackie,

Wil je even uit de grond van mijn hart bedanken. Heb nu twee EMDR behandelingen bij je ondergaan en het resultaat is verbluffend. Je bent een topper en ik merk echt fysiek en emotioneel dat er heeel veel met me gebeurd. 

Dikke knuffel,

Hallo Jackie, 

Over ongeveer 5 weken word ik moeder van ons zoontje, precies zoals jij 2 jaar terug al voorspelde! liefs 

Hallo Jackie

In het najaar van 2010 ben ik (vrouw, 27 jaar) voor het eerst naar een parabeurs gegaan. De reden dat ik naar deze beurs ging, was dat ik benieuwd was naar hetgeen in de toekomst zou gaan gebeuren. Veel mensen die geïnteresseerd zijn in de spiritualiteit, zullen deze nieuwsgierigheid herkennen. Op de parabeurs heb ik een consult bij Jackie gehad. Aan het begin vertelde ik niet veel over mezelf. Ik was vooral benieuwd wat zij te vertellen had en of dit overeenkwam met mijn gevoelens en ideeën. Zij raakte direct gevoelige punten. Ik zat in die periode niet goed in mijn vel. Dit had voornamelijk te maken met mijn nare vertrek bij mijn vorige werkgever en het niet kunnen vinden van een nieuwe baan. Jackie heeft mij geadviseerd om op een specifieke functie te reageren. Zij vertelde mij dat als ik dat zou doen, ik zeer snel -binnen een paar maanden- een baan zou vinden. Tevens vertelde zij mij dat ik zou gaan verhuizen. Na het consult ben ik aan de slag gegaan met het advies van Jackie. Wat had ik te verliezen! Op een gegeven moment is alles in een stroomversnelling geraakt. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en een tweede gesprek. Uiteindelijk heb ik de baan gekregen. Opmerkelijk is dat deze baan voortkomt uit mijn eerste sollicitatiebrief die ik heb verstuurd na het consult. Misschien toeval..misschien niet.. Het gevolg van het verkrijgen van deze baan was dat ik moest verhuizen. De verhuizing is een paar maanden geleden gerealiseerd. Al met al is alles wat Jackie tijdens dat consult heeft gezegd uitgekomen. En dat vind ik heel erg bijzonder!”

Hallo Jackie,

Het is al weer een paar jaar geleden dat ik met mijn moeder bij je was voor een persoonlijk consult. Mijn moeder bleef hangen in haar verdriet om het overlijden van mijn opa en jij hebt mij toen verteld dat er ergens nog een mannelijk zieltje op mij wachtte. Ik had toen een dochtertje van een jaar of drie (ze is nu zes). Je had het toen met mij over eventuele verhuisplannen etc etc.

Nu wil ik je daarover vertellen dat we even daarna wel ons huis te koop hebben gehad, maar dat de werkelijke verkoop niet is doorgegaan omdat ik een andere baan in de buurt vond.

Ik gaf toen al aan dat het niet goed was voor mijn gezondheid om nog een kindje te krijgen. Toch ben ik afgelopen 23 maart bevallen van onze zoon Tygo… daar was het mannelijk zieltje dan…..

Hey Jackie,

Ik wilde je via deze weg bedanken dat je Nadja mijn email hebt gegeven we hebben elkaar nu 2 keer gezien wat een super lief schatje wat een mooi mens pfffffffffff
we kunnen het goed vinden en het ergste is nu dat ik der mis hahahahah erg he tja allle mooie went zo snel. In elk geval thanks 😉 en ik hoop dat je bij de volgende buurs in arnhem bent kom ik zeker je opzoeken weer en personelijk bedanken
groeten uit arnhem 

Lieve Jackie,
Gisteren hebben wij elkaar opnieuw gesproken tijdens de Beursdag.
Jouw gaven blijven bizonder. En,, wij hebben opnieuw mogen ervaren Jackie, dat je oprecht kunt luisteren met “hoofd en hart”.
Nogmaals dank voor je goede gaven !

Jackie,

Afgelopen zaterdag was ik bij astrid in de winkel Ik kwam daar onschuldig mijn bestelde boeken halen.Jij zat daar tarot kaarten te leggen wat mij ook wel eens wat leek.En toen kwam het , wer een mooi gesprek met mijn moeder.Ik heb er van genoten en ik kan er nog steeds om lachen en van genieten.Ik wou je dan ook nog even bedanken .Als je weer bij astrid bent probeer ik zeker weer lang te komen (van mijn moeder moest dat maar aan het eind van de middag) Het is mij niet helemaal duidelijk hoe ik het op jou site kan vinden wanneer je komt maar dat vraag ik nog wel even aan Astrid.Nogmaals super bedankt!

hoi jackie,

afgelopen zondag was ik bij jou voor een sessie op de beurs in leeuwarden.
nog bedankt voor het in contact brengen met mijn moeder.
het deed me goed.

hoi jackie

Bedankt voor je reading vandaag ’t heeft mij weer aan het denken gezet! En kan weer verder met mijn groeiproces.Mijn zoon moest wel lachen, hij heeft inderdaad 2 meisjes op het oog, waar hij uit kan kiezen.

Hallo Jackie,

Ik ben de vrouw uit Boedapest. Ik ben bij je geweest in Rijswijk en je hebt een boodschap gegeven voor mijn vriendin uit Boedapest.Ik heb haar foto in mijn telefoon aan jou laten zien. Ik hoop dat je nu weet wie ik ben.

Ik heb je boodschap aan haar door gegeven en ze wil jou van hartelijk bedanken. Ik trouwens ook. Je hebt vorige jaar mijn dochter ook geholpen toen ze niet goed werd in de Groenoordhallen in Leiden en nu heb je ook een mooie boodschap gegeven aan mijn vriendin. Kortom allemaal bedankjes. Is altijd heel fijn om mensen te ontmoeten zoals jij.

hallo Jackie,

Het klinkt misschien een beetje raar maar,
Ik ben vanmiddag bij een sessie van je geweest met een vriendin van mij.
Zij wou graag contact met haar 2 overleden dochtertjes, wat wil nou het gevaval.?
Ik zat naast haar en wat me overkomen is heeft me behoorlijk verward,
Vanaf het moment dat je jou handen op die van haar legde werd ik heel erg emotioneel ( voelde tranen opkomen )en begon “hartkloppingen “te krijgen, dat bleef maar doorgaan tot het moment dat je de kinderen bedankte voor hun aanwezigheid.
vanaf dat moment had ik geen gevoel meer dat ik moest huilen en mijn ademhaling werd weer normaal en geen druk meer op de borst.
Deze gewaarwording brengt me behoorlijk in de war terwijl ik normaal gesproken alles wel weet te relativeren.
wat is er met me gebeurd, of heb jij hier een verklaring voor.

lieve Jackie,
ik wil je bedanken voor die schitterende videoboodschap ik kan er geen genoeg van krijgen.
En ik heb hem doorgestuurd ik wil je bedanken voor alle liefde en je gaven die ik van jouw heb mogen ontvangen je bent echt fantastisch.
Ik wens jouw en je naasten alle liefde van het universum toe dank je.

Hallo Jackie,

Ik was zondag 22 april bij de paranormale beurs in Leusden bij jou in
consult geweest samen met mijn broertje.
We waren allebei heel erg onder de indruk van jou en we vonden het allebei
heel interessant.

hoi jackie,

hoe gaat het met je??ik ben twee weken geleden bij je op de beurs in leeuwarden geweest, ik denk niet dat je me nog herrinnert want je zal wel zoveel mensen hebben gehad, maar ik ben zwanger en ik zou je nog even laten weten wat het werd. Nou het is een jongentje, wat je ook al zei, nu nog zien of het een voetballertje wordt zoals je zei.. maar erg leuk ik heb dus nu een meid en nog een zoon, echt een heel mooi geschenk!!

 

Hallo Jackie

Ik heb je gesproken op de beurs in Groningen. Het gesprek heeft me veel gegeven, nogmaals bedankt

hey jackie ik wilde je via deze weg bedanken dat je … mijn email hebt gegeven we hebben elkaar nu 2 keer gezien wat een super lief schatje wat een mooi mens.
we kunnen het goed vinden. tja al het mooie went zo snel
in elk geval thanks 😉 en ik hoop dat je bij de volgende beurs in arnhem bent kom ik zeker je weer opzoeken en persoonlijk bedanken!

hallo Jackie
ik wil je toch even mededelen dat ik een hele lieve vriend heb gevonden hij steunt me door dik en dun.ben nu nog maar 6 week bij hem maar het voelt super aan beide kanten dus ik hoop dat ik nu dat ik meer geluk heb hij is zo lief en leuk en gezellig haha,echt ik leef weer op eindelijk