Twinflame Journey Healing retraite

 

Ik neem je mee door het helende land van Avalon. Je ontvangt de codes,  activaties, en transmissies van het land. Komen er oude karma stukken naar boven dan worden deze verwerkt en losgelaten om getransformeerd zonder blokkade verder te kunnen. We helen de voorouders wonden en geven dit terug aan de voorouders, het land of het universum. We clearen onze mind en body in the White Spring. Voordat we deze sprong maken krijg je de ademhalings techniek van Wim Hof mee. Waarna je de White Spring in gaat om je te reinigen van alle oude overtuigingen en blokkades het mannelijk deel in jezelf wordt hier geheeld. Het vrouwelijke deel wordt geheeld in de Chalice Well en beide worden samengebracht op de TOR.
Iedere dag diepte meditatie en light language activatie om je te herprogrammeren, je DNA en zenuwsysteem te balanceren en gereed te maken voor hogere frequenties. Het mannelijk en vrouwelijk in balans brengen bij jezelf. Het helen van kind wonden en of mogelijk parentificatie in balans brengen.

Een dedication en trouw ceremonie aan jezelf behoort tot de mogelijkheden.
Rituelen en activaties  inwijdingen door het land en elementen vanuit de kracht plekken. Five rhythm dance, Temple bezoeken etc.
In de Abbey ontvang je de codes van Joseph van Arimatea, King Arthur, Morrigan, Maria Magdalene en leert deze energieën te channelen.

We activeren de Draken energieën om ons heen en in jezelf op Weary Hill, hier wordt ook healing gegeven aan de wereld, aarde en alles en iedereen die healing nodig heeft. Op Bride’s Mount ontvang je de blessings en de codes van de eerste vrouwelijke energie in de mannelijke community.

Je wordt hartelijk ontvangen in het Hartchakra van de wereld waar alle wonderbaarlijke healingen ontstaan. Kortom de historie van Glastonbury ontdek je daar met de connectie naar King Arthur, Lady of the Lake, Atlantis Lemurië en starbeings. Mochten er inmiddels graancirkels zijn om direct contact met deze energieën en Star beiings te maken.

Je hebt 10 overnachtingen 7 dagen intensief bij mij in huis en temple space en high vibrational portaal. Waardoor er een band en verbinding ontstaat die aangeraakt mag worden en verwerkt wordt zodra dit nodig is.

Er wordt space gehouden voor jou en de emoties die opkomen en gedeeld waardoor de hartsverbinding alleen maar sterker wordt en dichter bij jouw onvoorwaardelijke liefde voor jezelf komt.

Totaal prijs voor deze private één op één intensive healing week:

7 dagen  10 nachten                     £ 1555

4 dagen intensief, 3 nachten       £ 555

Ga je liever voor een diepe verbinding en hartsconnectie met anderen ook dit behoort tot de mogelijkheden

Heb je al één van de vorige retreats gevolgd, dan is er een korting beschikbaar, wanneer je je inschrijft voor een tweede retreat!

Niet inbegrepen: ontbijt, lunch, diner, vliegreis, vervoer naar Glastonbury.
Eventueel Tour naar Avebury, Tintangel of Stone Henge. (£ 222 p.p.)

Taxi beschikbaar (vanaf Bristol Airport (£40) of trein station Castle Carey(£30)).