quan yin healing

Veel mensen ervaren deze transformerende jaren als een donkere en harde tijd. Zo zijn er bijvoorbeeld stevige bezuinigen, niet alleen in Nederland, maar in wezen in grote delen van de wereld. Nu blijft dit natuurlijk altijd een persoonlijke visie. We kunnen het ook anders uitleggen. Leef je in tekorten of in overvloed, dit alles is een mindsetting. Het is juist een tijd dat mensen voor zichzelf en voor de medemens kunnen gaan staan.

Het donkere maakt het licht immers meer onderscheidend dan ooit. Niets is meer vanzelfsprekend, in wezen alleen je eigen creatiekracht en de manier waarop je vorm aan je leven geeft. Het is daarom nu juist een tijd dat mededogen en onvoorwaardelijke liefde tot volle ontwikkeling kunnen komen. Deze hartskwaliteiten hebben nu juist de gelegenheid om zich in ons en zich via ons openende hart te manifesteren. Deze transformatie tijd is spiritueel gezien nodig en brengt ons allemaal in beweging. We kunnen ons de komende tijd dan ook niet meer verschuilen en dienen juist nu voor onze eigen ontwikkeling en voor de liefde te gaan staan.

Kuan Yin staat bekend als de Godin der genade, mededogen en vergeving. Ze is echter niet alleen een godin maar ook een verlichte Bodishattva. Dat houdt in dat zij haar aardse taken heeft vervuld en niet meer hoeft te reincarneren. Zij maakt nu deel uit van de Witte Broederschap. Een gemeenschap van alle opgevaren meesters.

Haar Specialiteit is de vergeving en genade, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Zij leidt de vlam van de genade en transformatie. Haar dienst is mededogen, compassie en heling aan onze aarde en mensheid. Kuan Yin vormt samen met Moeder Maria en Isis de drievoudige Godin. Zij hebben het beheer over de healingsactiviteiten aan de mensheid. Nu is zij hier om ons te leren hoe wij op een eenvoudige manier met onze mededogen en healingsenergie kunnen omgaan en hoe wij die over kunnen brengen op andere mensen. Deze energie bestaat uit 4 graden bij iedere graad wordt je frequentie verhoogd naar de uiteindelijk 7e dimensie de trilling van onvoorwaardelijke liefde.

Heb je belangstelling voor deze opleiding en overweeg je om deze training te volgen, dan zal je leven voor altijd veranderen in positieve zin en niets zal bij het oude blijven. 

Let op! dit is een beroepsopleiding als je al deze 4 graden gevolgd hebt ben je Master en kun je met deze opleiding je eigen praktijk starten en les geven in deze Prachtige Kwan Yin Energie.

 

Start 1e graad

Start 2e graad   

Start 3e graad  

Start 4e graad 

 

Locatie: 

 

Investering in jezelf € 180,00 incl. Handmanual.

Ingesproken Kuan Yin meditatie CD’s.  € 15,00 pst.

Kuan Yin Olie verkrijgbaar zo ook de Kuan Yin Spray en DVD.

 

De eerste graad = Harmonie

Hier worden je chakra’s in jezelf in balans gebracht en leer je hoe je je blokkades kunt verwijderen.

2e Graad = Energie 

Je leert hoe alle elementen van moeder natuur je energie kunnen geven en kunnen reinigen. Hoe je alle elementen in jezelf terug vindt en doorleeft.

3e Graad = Licht 

Je gaat kennis maken met de kosmische energie, tijdreizen en optimale bescherming op te bouwen. Dit is je poort naar je helderziendheid.

Je maakt contact met de opgestegen meesters van de witte broederschap. 

Je sensitiviteit wordt aangescherpt om de healing methodiek die je krijgt aangereikt in deze graad op een effectieve manier toe te passen. 

4e graad = Liefde De onvoorwaardelijke liefde die je krijgt aangereikt te gebruiken om de aarde en iedereen om je heen te healen, en verbinding te maken. Je leert om te gaan met de Christus Energie healing methode.